Burger København Amagertorv

Bøff indtager København. Vores nye butik på Strøget slog dørene op den 19. maj til over 500 sultne gæster, der stod i kø helt ned forbi Storkespringvandet, for at smage på vores saftige burgere. Modtagelsen har sidenhen været overvældende, og vi er glade for endelig at være kommet til indre by. Her hører Bøff hjemme.

Du kan på Amagertorv i København både nyde byens bedste burger på restauranten blandt en af vores 50 siddepladser, som takeaway eller gennem The Dubliner. Ses vi?

Om Bøff Amagertorv

Vores butik på Amagertorv er noget helt særligt, da det er en gammel københavnerlejlighed vi med omhu og kærlighed har renoveret til en flot moderne burgerrestaurant med udsigt til Strøget. Processen var svær, men der var aldrig nogen tvivl bag beslutningen. Vores butik på Amagertorv er helt unik og vi er så stolte af, hvor smuk den er blevet.

Restauranten er lige oven over The Dubliner ud til Storkespringvandet. Som noget nyt, arbejder vi også på at kunne lancere Københavns hyggeligeste tagterrasse i 2022, med udsigt ud til smukke Læderstræde. Stay tuned.

Om bestyreren

Tika Nepal 
På Amagertorv kan du møde vores altid friske og arbejdsomme Tika og hans team. Tika og hans team arbejder alle for at Bøff bliver byens foretrukne burgerrestaurant – og alle vores glade medarbejdere sørger for høj kvalitet, god musik og hyggelig stemning.

Bøff Burgerbar