Burger Hillerød

Hos Bøf finder du de bedste burgere i Hillerød, lavet af de bedste råvarer. Her finder du altså takeaway af den højeste kvalitet. Du kan hurtigt og nemt bestille online og gøre som tusindvis af andre – Prøv den bedste burger i Hillerød. Her kan du nyde byens bedste burger direkte på restauranten eller tage den med hjem som takeaway.

Du kan tilmed bestille direkte online ved at klikke ovenfor.

Bøff burger blev kåret som Københavns bedste burger ifølge Eatie. Bestil din burger i Hillerød nu og nyd en smagsoplevelse med saftige burgere og sprøde pommes frites.

Bøff Burgerbar
Bøff Burgerbar

Om Bøff Hillerød

Bøff i Hillerød blev åbnet i maj måned 2019 og er den 4. restaurant i rækken. I Hillerød har vi fået en god start, hvor alle besøgende fik mulighed for at få gratis burgere på åbningsdagen, der blev til en lokal fest i en af Danmarks hurtigst voksende byer. Allerede nu har vi mange lokale stamgæster og vi forventer os meget af butikken i Hillerød, der skal være med til at sætte Hillerød på landkortet når det gælder om at levere en af de bedste burgere i landet.

Burgerbaren finder du på Slangerupgade 6, 3400 Hillerød. Der er mulighed for parkering lige uden for madmarkedet, og du kan nyde din mad inde i de hyggelige lokaler eller udendørs på tilhørende borde og bænke.

Om bestyreren

Alexander Sølvsten
I Hillerød kan du møde vores altid friske og smilende Alexander Sølvsten og hans team. I Hillerød arbejder alle for at Bøff bliver byens foretrukne burger restaurant – og alle vores glade medarbejdere sørger for høj kvalitet, god musik og hyggelig stemning.

Bøff Burgerbar

Åbningstider

Mandag
11:00 – 20:00
Tirsdag
11:00 – 20:00
Onsdag
11:00 – 20:00
Torsdag
11:00 – 20:00
Fredag
11:00 – 21:00
Lørdag
11:00 – 21:00
Søndag
11:00 – 20:00