Burger Helsingør

Hos Bøff Burgerbar finder du de bedste burgere i Helsingør, lavet fra de bedste råvarer. Her finder du altså takeaway af den højeste kvalitet. Du kan hurtigt og nemt bestille online og gøre som tusindvis af andre – Prøv den bedste burger Helsingør. Eatie har kåret Burgeren i Helsingør som Københavns bedste burger i 2019, så kom og nyd byens bedste burger på burgerbaren eller tag den med hjem.

Du finder os på Ny Kronborgvej 2, 3000 Helsingør / Værftet madmarked.

Bøff Burgerbar
Bøff Burgerbar

Værftet madmarked

Vores burgerbar i Helsingør er en del af Værftet madmarked. Her er der åbent alle ugens dage fra 11.00-21.00, og du kan finde alverdens lækker mad og drikke. Vi kan absolut anbefale kombinationen af en lækker bruger og en god pandekage fra Pandekage hytten til dessert 😉

Om bestyreren

Alexander SØLVSTEN
Alexander har været en del af Bøffs team lige siden december 2020 og er i dag bestyrer i Helsingør, men du finder ham også rundt om i Danmark, når vi ruller ud med vores foodtruck. I Helsingør arbejder Alexander og hans team hver dag arbejder for at sikre en høj kvalitet og en god stemning, så alle gæster får en god oplevelse og lækre burgere.

Bøff Burgerbar

Åbningstider

Mandag
Closed
Tirsdag
Closed
Onsdag
Closed
Torsdag
Closed
Fredag
11:00 – 20:00
Lørdag
11:00 – 20:00
Søndag
11:00 – 18:00