Burger Sydhavn

I Sydhavn finder du de bedste burgere hos Bøff. Vi har burgere lavet ud fra de bedste råvarer, hvilket giver takeaway af den højeste kvalitet. Gør som tusindvis af andre og bestiller nemt online, ved at klikke på knappen ovenfor. Gør dig selv en tjeneste og prøv den bedste burger i Sydhavn.

Bøff Burgerbar
Bøff Burgerbar

Om Bøff Sydhavn

Bøff åbnede i Sydhavn i 2017 og var den første Bøff restaurant. Og selvom restauranten i 2018 blev flyttet fra den oprindelige placering på Fragtvej, så har vi naturligvis et helt særligt forhold til denne butik. Vi elsker Sydhavn og alle vores trofaste gæster, der støtter op om det at drive take away restaurant i denne del af Hovedstaden.
Restauranten i Sydhavn er placeret på hjørnet af Borgbjergsvej og Sydhavnsgade/Enghavevej tæt på Sydhavn station. Sydhavn afdelingen drives til dagligt af vores skønne medarbejdere, der hver dag gør deres bedste for at alle gæster får en god oplevelse og et solidt måltid mad i høj kvalitet til en favorabel pris.

Om bestyreren

Polette Bengtsen
Mød Polette, der er bestyrer i Bøff Sydhavn. Polette og hendes team skaber en god stemning for at sikre, at alle vores glade medarbejdere yder den bedste service, for vores skønne gæster i Københavns Sydhavn.

Bøff Burgerbar