Burger Valby

Hos Bøff Burgerbar Valby finder du de bedste burgere i Valby, lavet af de bedste råvarer. Her finder du altså takeaway af den højeste kvalitet. Du kan hurtigt og nemt bestille online og gøre som tusindvis af andre – Prøv den bedste burger i Valby. Eatie har kåret Bøff burger som Københavns bedste burger i 2019, så kom og nyd byens bedste burger på burgerbaren eller tag den med hjem. Du kan tilmed bestille direkte online ved at klikke ovenfor.

Bøff Burgerbar
Bøff Burgerbar

Om Bøff Valby

Bøff Burgerbar i Valby blev åbnet i efteråret 2018 med et brag af en fest. Jokeren spillede og der var gratis burgere og fadøl til alle besøgende. Der var kø ned ad Gammel Køge Landevej og gaden blev omdannet til en fest. I dag har Bøff i Valby fået en masse faste og loyale gæster, der besøger butikken jævnligt fordi der altid er en hyggelig atmosfære og fordi vi altid arbejder for at levere en god oplevelse for alle der har lyst til burger og fritter.
Vores burgerbar finder du på Gammel Køge Landevej 22Y, 2500 Valby lige ved siden af Valby Maskinfabrik kun 400 meter fra Toftgårds Plads og Vigerslev Alle. Bøff i Valby betjenes til daglig af vores lokale dream team, der giver dig et smil med på vejen og en god oplevelse. I restauranten i Valby kan du nyde din burger i vores skønne udendørs område eller tage din mad med på farten.

Om bestyreren

Mhamudul Aktar Hossain
Når du besøger vores restaurant i Valby kan du møde Mhamudul Aktar Hossain (’Hash’) og hans team af skønne Bøff medarbejdere. Hash har flere års erfaring i branchen og medvirker hverdag til at alle vores gæster hos Bøff Burgerbar i Valby får gode burgere, både når det gælder levering og afhentning.

Bøff Burgerbar

Åbningstider

Mandag
11:00 – 21:00
Tirsdag
11:00 – 21:00
Onsdag
11:00 – 21:00
Torsdag
11:00 – 22:00
Fredag
11:00 – 22:00
Lørdag
11:00 – 22:00
Søndag
11:00 – 21:00